وب سایت آشپزی سریع وآسان: خوراک سبزیجات با ارده , طعم سبزیجات پخته شما را بی نظیر می نماید . در ضمن شما می توانید سبزیجات خوراک سبزیجات با ارده را براساس زمان و فصل پخت انتخاب نمایید.







مواد لازم جهت تهیه سبزیجات با ارده :



  • کلم بروکلی , به گلچه های کوچک خرد شده : 225 گرم


  • گل کلم , به گلچه های کوچک خرد شده : 225 گرم


  • مارچوبه , به قطعات 5 سانتیمتری خرد شده : 225 گرم


  • پیاز قرمز کوچک , 4 قاچ شده : 2 عدد


  • آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری


  • دانه کنجد برشته : 2 قاشق چای خوری


  • پیازچه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری




مواد لازم جهت سس ارده تند :




  • روغن آفتابگردان : 1 قاشق چای خوری


  • سیر , له شده : 2 حبه


  • پودر فلفل چیلی : 1 قاشق چای خوری


  • ارده : 2 قاشق چای خوری


  • پنیر سفید کم چرب : 150 میلی لیتر


  • پیاز کوهی , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری


  • نمک : به میزان لازم


  • فلفل : به میزان لازم




طرز تهیه :



1. کف آبکش بخارپز را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس کلم بروکلی , گل کلم , مارچوبه و پیاز را به ترتیب روی آن بچینید .

2. در یک قابلمه یا ماهیتابه وک کمی آب بریزید و بگذارید به جوش آید و آبکش بخارپز را روی آن قرار دهید . برای اینکه سبزیجات طعم بهتری داشته باشند روی آنها آب لیمو بریزید و به مدت 10 دقیقه آن را بخارپز نمایید تا نرم و ترد شوند .

3. در همین فاصله , سس را آماده نمایید . روغن را در یک ماهیتابه گود یا قابلمه نچسب کوچک گرم نمایید و سیر , پودر فلفل چیلی , نمک و فلفل را اضافه نمایید و به مدت 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید تا سیر ها نرم شوند .

4. قابلمه را از روی حرارت بردارید و ارده و پنیر را اضافه نمایید و مجددا به مدت 1 تا 2 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا حدی که مواد قل نزنند . پیازهای کوهی خرد شده را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .

5. سبزیجات را از بخارپز بیرون آورید و در دیس گرم مخصوص پذیرایی , بچینید . روی آن کمی کنجد بپاشید و با پیاز کوهی تزیین نمایید . این غذا را با سس گرم و تند ارده سرو نمایید .

خوراک سبزیجات با ارده , طعم سبزیجات پخته شما را بی نظیر می نماید . در ضمن شما می توانید سبزیجات خوراک سبزیجات با ارده را براساس زمان و فصل پخت انتخاب نمایید .